Beroepsidentiteit wordt ambitie

Gepubliceerd op door & geplaatst in COSMO.

Ambitie: Als je wilt uitspreken wat je wil betekenen in je werk en daarbuiten, helpt het enorm als je een beeld hebt van je eigen drijfveren. Wat inspireert jou? Wat maakt je blij? Wat drijft je?

Na tips van COSMO gebruikers vonden we dat dit verder gaat dan beroepsidentiteit .  Het gaat om jezelf en dat reikt verder dan je beroep. Daarom hebben we de vragen wat aangepast en het tabblad hernoemd in AMBITIE.  Ambitie kun je breed zien; Het kan gaan om iets in je vak zoals een opleiding of baan. Maar het kan ook gaan om iets buiten het werk, zoals: een bijbaan, meer tijd voor kinderen, meer uren werken .

Als je nu op het tabblad beroepsidentiteit klikt, zijn de vragen verbeterd. De tekstvakken zijn hetzelfde gebleven en eerdere teksten die je al eens hebt ingevoerd , staan er nog steeds. We hopen natuurlijk dat je de vragen eens naleest. Misschien dat je dan toch op nieuwe gedachten komt of teksten wilt wijzigen.

Soortgelijk nieuws:

  1. Toegepast competentiemanagement Scholen werken met competentiemanagement. Waarschijnlijk hebt u als schooldirecteur dit...

Tags:

  • Comments are closed.