Houd bij wat er gebeurt in COSMO

Gepubliceerd op door & geplaatst in COSMO.

Zien wat er gebeurt in COSMO? Dat is van groot belang. U kunt zien of medewerkers iets veranderen en dus werken in hun dossier. (U kunt NIET zien wat een medewerker gewijzigd heeft) U kunt ook zien of leidinggevenden hun gesprekkencyclus uitvoeren en bijhouden. Hiervoor is er nu in COSMO een speciaal overzicht op te roepen.

Als u nu als bestuurder inlogt, kunt u naar het tabblad werknemers gaan. Daar vindt u rechts onder het kopje WERKNEMERS de knop GEBRUIKOVERZICHT. Een klik op deze knop haalt een excel tabel binnen.
Die tabel is in eerste instantie heel complex. Maar als u even meekijkt naar de titels valt het mee. Steeds staat er een rond getal. Dit zijn een aantal wijzigingen die een medewerker in zijn profiel heeft aangebracht.  Er staan ook data achter. Dat is de datum van de laatste wijziging. Kolom R, AB en AD zijn onder meer interessant. Daarin staan de laatste gesprekken…. .

Soortgelijk nieuws:

  1. COSMO | Er is een volgorde die voor u werkt! Met de goede volgorde in COSMO werken, bevordert ontwikkeling op eigen...

Tags:

Reageer

Registreer je bij SIKON - Niet verplicht, maar je reacties zijn dan voortaan direct geplaatst!

De registratie is alleen voor de reacties op de site en je gegevens zullen nergens anders voor worden gebruikt.