REGISTERLERAAR PO PROFIEL

Gepubliceerd op door & geplaatst in algemeen, competenties, COSMO, gesprekkencyclus.

VANAF  2017 IS ER DE WET BEROEP LERAAR EN LERARENREGISTER

In deze wet staat onder meer dat de Leraar PO verantwoordelijkheid draagt voor het vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische proces in de school. In de bekwaamheidseisen is vastgelegd wat leraren tenminste moeten weten en kunnen om hun verantwoordelijkheden waar te kunnen maken. Vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische bekwaamheid is onmisbaar om een goede registerleraar te zijn.

PROFIEL IN COSMO DIRECT INVULLEN OF MET VRAGENLIJST

In COSMO kun je nu het profiel van de Registerleraar PO toevoegen aan je bekwaamheidsdossier. Je kunt rechtstreeks de bekwaamheidseisen/competenties van het profiel invullen. Je kunt ook met een vragenlijst werken. De vragenlijst is gedetailleerd bevat de exacte formulering zoals deze ook in de wet staat.

De onderdelen van de vragenlijst:

  1. Vakinhoudelijke Bekwaamheid / Algemeen
  2. Vakinhoudelijke Bekwaamheid / Aanvullend Leraar PO
  3. Vakdidactische Bekwaamheid / Algemeen
  4. Vakdidactische Bekwaamheid / Kennis
  5. Vakdidactische Bekwaamheid / Kunde
  6. Pedagogische Bekwaamheid / Algemeen
  7. Pedagogische Bekwaamheid / Kennis
  8. Pedagogische Bekwaamheid / Kunde
Klik hier om in te loggen


Geen soortgelijk nieuws.

Tags: ,

  • Comments are closed.