Dienstverlening

Tarief voor 360 graden feedback NSA competenties

Buiten COSMO bieden wij een 360 graden feedback voor de NSA competenties. Leidinggevenden kunnen via internet feedback verzamelen op de NSA competenties. Deze feedback wordt anoniem gegeven. De feedback is zowel inhoudelijk als kwantitatief. De prijzen van “360 NSA” starten bij 500 Euro. Dit bedrag is inclusief vragenlijsten, rapporten en nabespreking.

Prijslijst introductiebijeenkomsten

Medewerkers, leidinggevenden en scholen vertellen ons dat hulp bij de start met COSMO, het Integraal Personeelsbeleid en ook bij de Wet BIO zeer welkom is. Die hulp bieden wij in de vorm van introductiebijeenkomsten. Op dit moment zijn er een aantal introductiebijeenkomsten:

1. Introductie in het gebruik van COSMO: wij nemen alle gebruikers binnen uw school mee in een uitleg over hoe COSMO werkt, wat zij er allemaal mee kunnen doen, welke voordelen het programma voor ze heeft en hoe zij er op een effectieve manier mee om kunnen gaan.

2. Introductie COSMO en gesprekkencyclus: uitleg over hoe u eenvoudig de gesprekkencyclus kunt ondersteunen met COSMO. COSMO helpt de leidinggevende bij de gesprekken. Het enige wat u ervoor hoeft te doen is kijken waar uw informatie beschikbaar is in COSMO en hoe u deze kunt gebruiken in een gesprek.

3. Introductie administratief beheer van COSMO: uitleg over de administratieve mogelijkheden van COSMO. Hierbij komt aan bod hoe gegevens en rolverdelingen in te voeren zijn en hoe scholen, groepen/teams en medewerkers in het systeem kunnen worden aangemaakt. Kortom, alle informatie die nodig is om uw eigen COSMO in te richten en te beheren.

4. Introductie “coachen met COSMO” voor leidinggevenden: bij deze introductie wordt voor leidinggevenden duidelijk hoe zij goed en gemakkelijk met COSMO om kunnen gaan. Aan de orde komt:

a. welke voordelen heeft COSMO.

b. hoe kunnen de bekwaamheidsdossiers van de teamleden ingezet worden bij de gesprekkencyclus.

c. en hoe kunnen de bekwaamheidsdossier worden ingezet bij de ontwikkeling van de teamleden.

5. Introductie “Positief beoordelen“: beoordelen is een verplichting die voortkomt uit de CAO. Beoordelen kan u ook enorm helpen om een modern personeelsbeleid te voeren. In deze bijeenkomst worden aan directeuren handvatten aangereikt over hoe zij van het beoordelen een goed gesprek kunnen maken.

6. Introductie sollicitatie gesprekken met IBK (Interview Bekwaamheidsdossier): sollicitatie-interviews, hoe goed doet u dat? Wij bieden een volledig gestructureerd format voor het interviewen van sollicitatiekandidaten. Met het gebruik van het IBK bereikt u objectiviteit, transparantie en vertrouwen. Het IBK kunt u gebruiken voor interne en externe sollicitaties.

7. Introductie Levensfasemanagement: verschillen in levensfasen en leeftijden tussen leerkrachten in een team spelen in het huidige onderwijs een grote rol. Wanneer leidinggevenden daarmee kunnen omgaan, kunnen zij hun team beter aansturen en blijkt de inzetbaarheid van teamleden hoger te worden.

Alle introducties worden apart van het gebruikersabonnement in rekening gebracht. Wij raden aan om minimaal van één van de introducties 1 tot en met 4 gebruik te maken bij de introductie van COSMO op uw school. De prijs voor een introductie is afhankelijk van de inhoud en de duur. Het minimum is een duur van 1,5 uur en een prijs van € 200,00 per introductie. De introducties 5, 6 en 7 zijn er in verschillende lengtes en op verschillende niveaus.

De introducties IBK en levensfasemanagement duren een halve dag tot twee dagen en worden apart geoffreerd.

 

Mail ons of bel 085- 2103 002.